Ga naar inhoud

Terugblik: Innovation for Health conference 2023

Op 6 april 2023 vond in WTC Rotterdam de 10e editie van het toonaangevende internationale congres voor hoofdrolspelers in Healthcare & Life Sciences, Innovation for Health plaats. Het thema voor deze editie was Digitale Transformatie in de Zorg.

Bij Innovation for Health 2023 konden deelnemers inzichten delen, de nieuwste trends volgen, nieuwe verbindingen tot stand brengen of voortbouwen op bestaande waardevolle relaties en samenwerkingen. De conferentie bracht rond de 1000 innovators, ondernemers, opinieleiders en andere belangrijke spelers uit het hele ecosysteem van Healthcare & Life Sciences bijelkaar om samen de toekomst van de gezondheidszorg vorm te geven.

Nicky Hekster, themalead van de werkgroep Gezondheid & Zorg sprak in het blok Digitale Transformatie en de Adoptie van Innovatie over de nieuwe revolutie die zich op datagebied in alle sectoren, dus ook in Healthcare & Lifesciences voltrekt: Privacy Enhancing Technologies (PET). Na dit begrip te hebben uitgelegd, liet hij het belang van PET via enkele sprekende voorbeelden zien (met dank aan een aantal projecten van de werkgroepleden). Zijn presentatie werd bijgewoond door een international publiek van ongeveer 80 mensen en werd goed ontvangen.

Op 13 juni a.s. spreekt Nicky wederom over het onderwerp op de Zorg & ICT Beurs, Jaarbeurs, Utrecht


over het bericht: Nicky Hekster

Nicky Hekster

Thema-lead Gezondheid & Zorg