Ga naar inhoud
Peter Verkoulen nieuwe Coalitiemanager Dutch Blockchain Coalition

Peter Verkoulen nieuwe Coalitie Manager Dutch Blockchain Coalition

De DBC heeft de afgelopen twee jaar een mooie groei doorgemaakt in zowel activiteiten waaronder de start van de use cases als in de coalitie zelf met de komst van een mooie groep nieuwe partners.


Na een lange zoektocht is de DBC verheugd dat de positie van Coalitie Manager vanuit haar eigen netwerk is ingevuld. Met Peter Verkoulen, voorheen CEO van DBC-kernpartner Brightlands Smart Services Campus in Heerlen, hebben we een bewezen coalitiebouwer binnengehaald. Iemand met veel ervaring in het optuigen en draaien van complexe samenstellingen zoals de Dutch Blockchain Coalition.


Aan Verkoulen de opdracht om de komende jaren, in nauwe samenwerking met ambassadeur Rob van Gijzel, maar vooral natuurlijk ook met alle huidige en toekomstige leden, de activiteiten en de use cases van de coalitie naar een volgend niveau te begeleiden.


Vanaf 1 september heeft Peter Verkoulen officieel het stokje van Frans van Ette overgenomen. De afgelopen weken en maanden heb ik al een beetje warm kunnen draaien. Nu ben ik dan ècht begonnen. De DBC heeft zich de afgelopen jaren enorm mooi ontwikkeld, helemaal vanaf nul. Ik ben blij en trots een rol te mogen spelen in de verdere groei. Belangrijkste element daarin is om tot één integraal blockchain ecosysteem voor Nederland te komen, waarin de DBC en andere organisaties elk hun eigen rol kunnen spelen. Op die manier kunnen we Nederland sterker maken in de wereld en de visie “Blockchain for Good” meer kracht bij zetten.”, aldus Peter Verkoulen.Nieuws

over het bericht: Quantoz nieuwe partner Dutch Blockchain Coalition
28 november 2022

Quantoz nieuwe partner Dutch Blockchain Coalition

over het bericht: DBC hub Blockchain Lab Drenthe boekt succes met EnergieKnip-app
14 november 2022

DBC hub Blockchain Lab Drenthe boekt succes met EnergieKnip-...

over het bericht: Self-Sovereign Identity for dummies
28 oktober 2022

Self-Sovereign Identity for dummies