Ga naar inhoud
Succesvolle kick-off Negotiable eBL- consortium

Succesvolle kick-off Negotiable eBL- consortium

Op 8 september organiseerde de Dutch Blockchain Coalition in samenwerking met The Port of Rotterdam / BlockLab het Kick Off Event van het Negotiable eBL Consortium. De ambitie van het consortium is om de e-BL zo snel mogelijk te kunnen invoeren als gelijkwaardig alternatief voor de papieren vrachtbrief in de internationale handel.


Digitalisering van de BL, de zogenaamde Negotiable Eletronic Bill of Lading (EBL), kan aanzienlijke efficiëntiewinst opleveren en is een belangrijke stap om havens over de hele wereld veiliger, sneller, efficiënter en duurzamer te maken. Het consortium is er trots op deel uit te maken van deze ontwikkeling en zoekt actief contact met vervoerders, verladers, banken, logistieke dienstverleners en andere relevante belanghebbenden om samen met hen een open standaard voor eigendomsoverdracht te creëren.


Tijdens het webinar lichtte het consortium hun plannen toe en werd er uitgebreid gesproken over het vervolgtraject. Voor degenen die het webinar hebben gemist of als je het webinar wilt delen met anderen die in dit onderwerp zijn geïnteresseerd, dan kan dat via deze link. Helaas waren er problemen met de audio van het webinar tijdens het interview met Mr. Loh Sing Yong. Via deze link is het interview te zien en te beluisteren met betere audiokwaliteit.


Meer informatie over de Negotiable eBL en ons consortium is ook te vinden in onze 2-pager.


Nieuws

over het bericht: Bezoek aan InCyber Forum, Lille (26-28 maart 2024)
10 april 2024

Bezoek aan InCyber Forum, Lille (26-28 maart 2024)

over het bericht: Dutch Blockchain Coalition begint met schrijven van position paper over Digital Product Paspoorten
10 april 2024

Dutch Blockchain Coalition begint met schrijven van position...

over het bericht: Whitepaper Empowering Communities "Harnessing the Opportunities of the Digital Economy" online
08 april 2024

Whitepaper Empowering Communities "Harnessing the Opportunit...