Ga naar inhoud

Gezocht: Jedi voor Digicampus Hackaton 24 en 25 maart

Op donderdag 24 en vrijdag 25 maart 2022 vindt weer een (virtuele) Digicampus hackathon plaats, in samenwerking met de NL Gaia-X hub en de Dutch Blockchain Coalition. De inschrijving voor teams is inmiddels gesloten, maar actief meedoen is nog steeds mogelijk door de teams te coachen en ondersteunen als Jedi!

Meedenken en bijdragen als Jedi
Een Jedi is tijdens een gedeelte van de hackathon beschikbaar om de teams te coachen en ondersteunen. Je bepaalt zelf op welk tijdstip of tijdstippen je beschikbaar bent. Heb je inhoudelijke kennis van blockchain, SSI of federatieve data spaces? Of kennis over business cases, de juridische aspecten rondom data delen en specifieke toepassingsgebieden? Doe mee!

Aanmelden en meer informatie
Veer meer informatie of om u direct aan te melden kunt u contact opnemen met Jacob Boersma (jacob.boersma@dutchblockchaincoalition.org) of Peter Verkoulen (peter.verkoulen@dutchblockchaincoalition.org). Mocht u in uw netwerk mensen kennen die geïnteresseerd zijn om als Jedi de teams te coachen, attendeer hen dan vooral op deze oproep.

Over de Digicampus hackathon
Om onze complexe samenleving goed te laten functioneren, moeten burgers, overheden en het bedrijfsleven gegevens uitwisselen. Hoe kunnen we het potentieel van deze data ontsluiten en daarmee burgers en ondernemers proactiever helpen in de verschillende fasen van hun leven? Meer informatie over de hackathon is beschikbaar op de website van Digicampus.

De hackathon begint op donderdag 24 maart. Op vrijdag 25 maart aan het eind van de middag zijn de pitches van de teams. Vrijdag rond 20.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

over het bericht: Jacob Boersma

Jacob Boersma

Projectmanager Self-Sovereign Identity