Ga naar inhoud
EY nieuwe partner van de DBC

EY nieuwe partner van de DBC

De DBC verwelkomt EY als nieuwe kernpartner. EY levert kennis op het gebied van strategie, transformatie, procesoptimalisatie, (cyber)security, compliance, fiscaliteit, financiën en juridische aspecten.


EY is van mening dat blockchaintechnologie het potentieel heeft om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te verbeteren, de cyberveiligheid en transparantie te verhogen en de rol van tussenpersonen te verminderen of elimineren. EY helpt organisaties op dit moment al met verschillende blockchainoplossingen. Zo lanceerde EY onlangs een blockchainplatform voor wijndistributeurs, dat de promotie en verkoop van nieuwe en vintage wijnen op een wereldwijd niveau mogelijk maken.


Marco Louwes, Partner Technology Consulting bij EY: “Als kernpartner van de DBC kunnen we op een nationaal niveau meedenken hoe we blockchaintechnologie op een betrouwbare manier kunnen inzetten en ontwikkelen. Wij zullen onze kennis en expertise inbrengen om samen met de andere partners de internationale positie van Nederland als kennismaatschappij op dit gebied te versterken.”


Dennis Post, Partner Tax bij EY: “De ambitie om de Nederlandse samenleving te verbeteren door de grote problemen met ontwrichtende blockchaintechnologie op te lossen, sluit naadloos aan op onze eigen ambitie ‘Building a Better Working World’. We kijken ernaar uit om met onze expertise in de volle breedte bij te dragen.”


Frans van Ette, Coalitiemanager DBC: “EY verrijkt de coalitie met haar brede en relevante kennis op terreinen waar blockchain toegepast wordt. Kennis gekoppeld aan het enthousiasme tot actief deelnemen aan de coalitie-activiteiten maakt EY tot een zeer waardevolle partner in de coalitie.”


Het volledige persbericht staat op de website van EY.


Nieuws

over het bericht: Kalipo sluit zich aan bij de DBC
17 maart 2023

Kalipo sluit zich aan bij de DBC

over het bericht: Ordinals & Inscriptions - nieuwe use case voor Bitcoin?
07 maart 2023

Ordinals & Inscriptions - nieuwe use case voor Bitcoin?

over het bericht: Terugblik: SSI Community meet-up 26 januari
17 februari 2023

Terugblik: SSI Community meet-up 26 januari