Ga naar inhoud
Eerste #Back2Live event succesvol uitgevoerd door Stichting uNLock en Fieldlab Evenementen

Eerste #Back2Live event succesvol uitgevoerd door Stichting uNLock en Fieldlab Evenementen

5 februari 2021 - Stichting uNLock en Fieldlab Evenementen hebben gisteren een succesvolle pilot uitgevoerd. Het eerste #Back2Live event waar digitale COVID-19 testuitslagen uitgegeven en geverifieerd werden op echtheid. Met dat digitale bewijs konden bezoekers toegang krijgen tot het event.


Jaarbeurs


Stichting uNLock levert een oplossing, waarmee burgers zelf de resultaten van een coronatest vertrouwd en digitaal veilig kunnen gebruiken om veilig toegang te krijgen tot een bubbel.


Bezoek je een evenement, dan kun je met een wallet de uitslag van een recente coronatest digitaal opvragen en tonen. Dit gebeurt op een fraudebestendige wijze: een iemand kan niet naar binnen met de testuitslag van iemand anders.


Fraudebestendigheid en privacy staan voorop. Dankzij de techniek en expertise van onze partners heb je als gebruiker volledige controle over jouw gegevens.


Deze pilot was de allereerste van acht praktijktesten. Na dit zakelijke congres in het Beatrix Theater, volgen een theatervoorstelling, twee voetbalwedstrijden, twee events in Ziggo Dome en twee festivals in Biddinghuizen.


uNLock is een open en non-profit Nederlands consortium, vol gedreven experts op relevante terreinen. We streven er samen naar om de Nederlandse maatschappij op een gecontroleerde wijze weer open te krijgen.


Stichting uNLock is een initiatief van de Dutch Blockchain Coalition (DBC), Universiteit Leiden, Rabobank, TNO, Deloitte, Ledger Leopard, CMS, stichting RINIS en IBM.


Lees hier meer https://unlockapp.nl/momenteel...


Nieuws

over het bericht: 7 miljoen voor onderzoek naar Digitale Identiteiten!
27 maart 2024

7 miljoen voor onderzoek naar Digitale Identiteiten!

over het bericht: DBC Deep Dive: Reflecties op de volwassenwording van crypto en meme coin mania
21 maart 2024

DBC Deep Dive: Reflecties op de volwassenwording van crypto ...

over het bericht: DBC Deep Dive: De beloften en uitdagingen van AI en crypto applicaties
19 maart 2024

DBC Deep Dive: De beloften en uitdagingen van AI en crypto a...