Ga naar inhoud
'Blockchain maakt de wereld een beetje mooier'

'Blockchain maakt de wereld een beetje mooier'

“Hebben jullie de koers van de bitcoin een beetje gevolgd? Toen ik vanochtend keek, stond de koers op 14. Nu is het 16. En dan bedoel ik 16.000 dollar.” Dennis de Vries van KPMG viel met die snelle koersstijging behoorlijk met de deur in huis bij de Trendavond 'Aan de slag met blockchain' van het Verbond van Verzekeraars.


De Vries, die bijna twintig jaar werkzaam was bij ING en daar de eerste blockchain researcher voor de Executive Board werd, was samen met Frans van Ette, coalitiemanager van de Dutch Blockchain Coalition een van de inleiders op de tweede trendavond die het Verbond organiseerde over de blockchain.


Dit keer ging het iets minder over wat blockchain is en meer over wat het kan. “Wisten jullie dat er binnenkort een effectenbeurs is op basis van blockchain? De Australische beurs maakte vandaag bekend dat ze als eerste beurs ter wereld zal overstappen op blockchain. Dat is de eerste serieuze implementatie van blockchain en misschien is dat wel groter nieuws dan die koersstijging.” De Vries liet er, samen met Frans van Ette van de Dutch Blockchain Coalition geen enkele twijfel over bestaan. “Blockchain maakt de wereld een beetje mooier.” Lees het hele verslag van de Trendavond hier.


Nieuws

over het bericht: Bezoek aan InCyber Forum, Lille (26-28 maart 2024)
10 april 2024

Bezoek aan InCyber Forum, Lille (26-28 maart 2024)

over het bericht: Dutch Blockchain Coalition begint met schrijven van position paper over Digital Product Paspoorten
10 april 2024

Dutch Blockchain Coalition begint met schrijven van position...

over het bericht: Whitepaper Empowering Communities "Harnessing the Opportunities of the Digital Economy" online
08 april 2024

Whitepaper Empowering Communities "Harnessing the Opportunit...