Ga naar inhoud
Blockchain Coalitie op de Future of Trust Summit 2017

Blockchain Coalitie op de Future of Trust Summit 2017

Op donderdag 28 september organiseren StartupDelta, DutchChain en de Dutch Blockchain Coalition gezamenlijk de internationale Blockchain Future of Trust Summit 2017 met als thema co-creating the next operating system for our society.

De summit vindt plaats in het hart van de Nederlandse democratie: de Ridderzaal in Den Haag. Aanwezig zijn 200 key players uit het bedrijfsleven, de wetenschap, de politiek en de overheden.


De ambitie van de summit is om deze koplopers en experts, blockchain als sleuteltechnologie voor economische en maatschappelijke vraagstukken naar een volgend niveau te brengen. Gedurende de dag wordt interactief in ronde tafels gewerkt aan diverse maatschappelijke thema’s waar we mondiaal mee te maken hebben, zoals Financial Inclusion, Re-inventing Government & Identity, The Future of Pensions, Healthcare, Energy Transition, Public Safety & Security, Food & Agriculture, Logistics, Smart Mobility, Smart Industry, Urbanisation en Education.


Een aantal partners uit onze coalitie levert een actieve bijdrage aan deze ronde tafels. Ook een vraagstuk wat een plek verdient aan een van de tafels? Meld u hier aan


Follow up

Het stopt niet bij de summit. De resultaten en conclusies aan het eind van de dag zullen opgepakt worden en een vervolg krijgen in de events van StartupDelta, DutchChain en de actielijnen van de Dutch Blockchain Coalition.

Meer informatie over het programma vindt u hier http://www.blockchainsumm.it/

Nieuws

over het bericht: Bezoek aan InCyber Forum, Lille (26-28 maart 2024)
10 april 2024

Bezoek aan InCyber Forum, Lille (26-28 maart 2024)

over het bericht: Dutch Blockchain Coalition begint met schrijven van position paper over Digital Product Paspoorten
10 april 2024

Dutch Blockchain Coalition begint met schrijven van position...

over het bericht: Whitepaper Empowering Communities "Harnessing the Opportunities of the Digital Economy" online
08 april 2024

Whitepaper Empowering Communities "Harnessing the Opportunit...