Ga naar inhoud

Rebooting the Web of Trust (RWOT): 26 t/m 30 september 2022

Rebooting the Web of Trust (RWOT) is een congres over digitale identiteit. De DBC is trots dat ze, als mede-organisator, deze internationale bijeenkomst dit jaar naar Den Haag heeft kunnen halen, met hulp de gemeente Den Haag, TUDelft, TNO en Digicampus. 


RWOT is een event vol inspiratie en daadkracht rondom het ontwerp van  gedecentraliseerde op web-of-trust gebaseerde identiteitssystemen. Vanuit de hele wereld komen geïnteresseerden eind september in Den Haag samen om met elkaar dit onderwerp onder de loep te nemen. Een van de grondleggers van het https protocol en van de principes van self-sovereign identity, Christopher Allen, zit in het organiserend comité. 


RWOT is een werkconferentie, wat wil zeggen dat teams en individuen gevraagd wordt zich in te schrijven met een voorstel voor een onderzoeksproject, whitepaper of applicatie die opgezet of doorontwikkeld moet worden. Gedurende de week van de conferentie zal door de werkgroepen aan hun deliverables worden gewerkt. Op de maandagavond en de woensdagavond (demo night) worden ook publieksevents georganiseerd.

De inschrijvingen voor deelnemers gaan zo spoedig mogelijk open, maar heb je interesse in self-sovereign identity en wil je met gelijkgestemden werken aan de doorontwikkeling daarvan, zet de volgende data dan alvast in je agenda: 

26 september t/m 30 september 2022! 


Meer informatie RWOT: https://www.weboftrust.info/

Meer informatie over de onderwerpen van de conferentie.