Ga naar inhoud

(Digitale) economische missie naar Duitsland over blockchain

Op 10 en 11 februari organiseert de DBC samen met RVO en de Nederlandse Ambassade in Berlijn een (digitale) economische missie naar Duitsland over blockchain.

Bent u actief in blockchain en op zoek naar nieuwe zakenpartners in Duitsland? Neem dan deel aan deze digitale economische missie. Deze missie is voor Nederlandse bedrijven, kennis- en onderzoeksinstellingen, en voor (semi-)publieke organisaties die actief zijn in deze sector. De missie vindt plaats op 10 en 11 februari 2022.

Duitsland is de belangrijkste economische partner van Nederland. Net als Nederland heeft Duitsland het potentieel van blockchain al vroeg erkend. In Duitsland liggen veel kansen in deze snelgroeiende sector. Internationale samenwerking tussen bedrijven, publieke organisaties en onderzoeksinstellingen is de sleutel tot succes bij het toepassen van blockchaintechnologie.

De sectorstudie over het blockchain-marktlandschap geeft een goed overzicht van de Duitse blockchainmarkt en is het startpunt voor de digitale missie.

over het bericht: Tijs Koops

Tijs Koops

Projectmanager International Strategy